0 Läs mer >>

Ska ialla fall försöka hitta ett sådant där Cigarettmunstycke, som jag tror det heter, och kanske något fint till imorgon. Men nu måste jag hem till mig och göra mig klar innan vi ska gå till tåget.Nu ska jag in till sundsvall med min kära Sofia, om hon fortfarande vill efter att jag råkade kalla henne blåval i förra inlägget ;) haha


Ska ialla fall försöka hitta ett sådant där Cigarettmunstycke, som jag tror det heter, och kanske något fint till imorgon. Men nu måste jag hem till mig och göra mig klar innan vi ska gå till tåget.

Sundsvall

0 Läs mer >>

Jag är inte så bra på det här med relationer eller så men det finns människor som jag verkligen bryr mig om.

Jag har alltid haft svårt för att tro eller veta om människor i min omgivning tycker om mig, jag räknar oftast med att dem inte gör det för att inte behöva bli så ledsen. Jag tror ofta att dem pratar skit bakom ryggen på mig. Jag har vart med om så många som svikit mig och har alltid växt upp med att inte tro att jag är någon. Men det finns vissa personer som jag faktiskt tror är mina vänner. Och så finns de ju en lite mer knasig, speciell sak som jag har oxå, Sofia... jag vet inte riktigt var jag ska placera henne... Sällskaps djur, sak, blåval XD nä men jag tror att man kanske kan kalla henne för lekkompis, eller hund kanske.

 

Jag är kanske inte den bästa vännen alltid heller, jag glömmer ofta bort saker men jag bryr mig faktiskt, även om ni inte tror det. Och visst är jag glömsk ingen kan säga emot mig här. Jag glömmer ofta bort om dem sagt vad dem ska göra eller om det ska hända något speciellt, det är jobbigt att inte komma ihåg saker jag mår skit när någon kommer och frågar mig om jag kommer ihåg var det var vi skulle göra idag och så har jag glömt bort det, fast de berättade det för mig för tio minuter sedan. Men tro mig när jag säger att det inte är för att jag inte bryr mig, för det gör jag. Jag råkar bara vara en av dem som har ett väldigt dåligt minne.

Tillägnat min lekkompis Sofia <3

The small things, you...

0 Läs mer >>

Ledsen om jag skrivit för lite på sistone, men jag har knappt något internet i lägenheten så det blir lite jobbigt och eftersom jag fortfarande har ont i foten blir det inte att jag springer fram och tillbaka så mycket med datan. Men jag ska bättra mig och kommer komma med inlägg så fort jag har internet.

Idag spelade jag i alla fall Monopol tillsammans med ett gäng på internatet, det var värsta nya(om det nu inte bara är jag som råkar vara lite efter kanske...) med kortläsare istället för pengar, det var Maddes favorit i början men efter ett tag blev det lite drygt :P Men vi hade kul i alla fall. Nu ser jag fram emot en sov och plugg helg... för jag har nämligen redan städat så det behövs inte, riktigt ordningsamt och fint är det nu. Men nu ska jag somna till Grease, det är redan försent för att jag ska kunna vakna ordentligt imorgon. <3

Tänk om jag hade haft en mysig liten katt nu som morgon besök när jag vaknar <3

05:10 och nu ska jag ...

0 Läs mer >>

Feel so tired...

and so close to the edge of what I can handle all the time...

Åkte härifrån på fredagen, kom upp hit igen i tisdags och nu räknar jag dagarna tills lovet. Det är inte det att jag hatar det här uppe, men jag blir så trött bara jag ser internatet. Om det kanske bara är snön som gör att allt känns så trist och segt eller tanken på att det inte finns något att göra. Vi har spelat kort så många gånger att jag blir trött av att se på en kortlek och jag vet inte ens om det är hem jag vill för det jag ser fram emot mest med hemresan är tillbaka resan då jag och sofia ska gå och käka på något ställe i väntan på tåget.

As if I am so close t...

0 Läs mer >>
Tumblr_lfpq8n0vme1qgvm4oo1_400_large

Var på stan med Sofia igår och köppte ett par Jeansshorts och några tröjor, efter det så åkte vi hem till mig och bastade. Kvällen avslutades med en alla hjärtansdag fika tillsammans med familjen. <3 
Planerna för idag är att åka halv ett tåget upp till skolan i Torps igen, så nu måste jag göra mig klar och packa det sista. Har haft en jättebra helg <3

Tillbaka till skolan!

0 Läs mer >>
Hatar hur vi alltid börjar bråka när jag ber dig umgås mer med mig.
Hur du blir irriterad över att jag vill ha dig nära och runtom när jag väl är hemma.
Som en så liten sak att få baka bullar tillsammans, varför förstår du inte att det inte va det som var själva grejen, det var ju att vi, du och jag skulle göra något tillsammans.

You just don't get it

0 Läs mer >>

Senare på lördagen träffade jag Theo igen, Anton hade sagt att han ville träffa mig.


Han stod framför mig, det var samma man med samma namn.
Men inte för mig inte för dem som kände honom.
Den personen han var innan var som bortblåst.
han stod framför mig utan en minsta skymt av det han var.
Det var läskigt att se, otäckt att kunna vidröra.
Från den pojken jag kände till en stekare utan de innehåll jag mindes.
Som någon kastat en färgburk i ditt ansikte och du glömt att tvätta bort det, 
eller så var du medveten om det och använder det som en skyddande yta att gömma dig bakom.
Här pratar vi inte om någon patina, här är det en nyrenoverad hyreslägenhet.

Men det hemska är inte att se hur du förändrats, det är att minnas hur du var.




Det kändes som om du ville träffa mig för att visa upp vad du blivit, som att du var stolt.
Men du vågade knappt se i mina ögon, som om du var rädd för att jag skulle ogilla det jag såg.
Du stod som på avstånd och granskade mig, du ville men vågade inget säga.
Eller såg du ner på mig så mycket att du inte ville prata med mig när dina vänner var med.
Men jag dömer dig inte, jag accepterar den du är och vill lära känna den personen, men det kommer vara svårt för det gör ont i mig att se hur du förändats.



Det är så underligt hur två personer som båda betydde så mycket kan förändras så olika.

Som julafton, varje g...

0 Läs mer >>

Jag träffade en kompis i Lördags som jag inte träffat på två år, vi har pratat en hel del och han är väll den enda som verkat bry sig om hur det går för mig fortfarande. Vi tog en fika på att café och jag var en aning rädd för att det skulle bli stelt och bara väldigt kort, men vi pratade på om allting och det kändes så skönt. Han hade börjat röka han med,(vilket jag aldrig skulle gissat) så efter fikat gick vi en bit bortåt. Han är en speciell person för mig och det verkar som om det går riktig bra för honom. Det bästa med honom är att han fortfarande är samma person, visst har han ändrats, han är ju äldre och livet har ju rullat på, men man kan fortfarande se samma man under den patina han lagt på sig med tiden.

l

Det var som att lyssna på en gammal LP skiva, en gammal låt man minns med de där behagliga raspet som kommer till lite då och då som ger skivan och låten en sorts patina,  jag älskar det.



Like listening to an ...

1 Läs mer >>
Chill dag idag, bara engelska lektion och lite prat med sjuksyster. Sedan var det bara hem och baka till imorgon då vi ska sälja för att tjäna in pengar till spanskan. Det var ju lite jobbigt att hoppa hela vägen bara.
Imorgon ska jag ju till boberg också men får skjuts till tåget av eva. Hoppas det går bra iafl.
Men nu ska jag bara vänta på att Sofia ser klart på "familjen annorlunda" sedan ska jag ut med Matilda och Sofia.

Sofia <3

0 Läs mer >>
So it's nice to have great friends around who can help you, and really care about you even when your'e a pain in their as. <3

I feel a little clums...

0 Läs mer >>

It's the best to have...

4 Läs mer >>
Spårade lite igår...
Man ska nog inte hoppa från balkonger även om snön där nere ser mjuk ut så är den jävligt hård och kall.
Dessutom känner man sig så jävla värdelös när man måste ringa sina vänner efter hjälp att komma hem, när man inte ens kan stå och duscha eller när man måste krypa överallt, dessutom slog jag i huvudet så jag har ont i nacken också, illa. Hatar att vi gjorde det båda två också så att Sofie fick operera sin fot, tur att du mår bättre nu <3
Fan vad jag hade velat vara hemma nu så att man iafl kunde fått skjuts till en läkare och kolla upp skiten... men så blir det när man bor utan föräldrar i en fucking håla.
fan va ledsen jag är på allt igår. Jag tycker inte om konsekvenser.
(Internet pallar inte ladda upp bilder idag så det får jag väll komma med de senare <3)

Lyckoönskningar till ...

0 Läs mer >>

 

Just when you started to forget, when you stopped caring.


That's when it all will happen, all at the same time.
You came in order to apologize, but when you opened your mouth, it was just like you came only to save your own skin.
You talked on about your own reasons and your own problems. And you didn’t really cared about what I had to say.
It was then I realized, I didn’t need you anymore, I realized how much more I have now and people who really care about me.

 

I doesn’t say I don’t want us to be friends, I just realize I don’t need you, and that’s a free feeling.

 

 

Allting var svävande ...