0 Läs mer >>

Jag vill inte lämna allt nu, jag vill inte lämna dem här helg mornarna när solen lyser och man kokar en kopp kaffe. Jag vill inte lämna det när jag trivs som bäst med människor som finns och dem som bryr sig. Jag vill inte hem och mötas av kylan, fegheten och allt fejk. Jag vill i alla fall inte lämna denna plats nu. En sommar åtminstone, en sommar med värme... Eller nått liknande

En sista sommar

0 Läs mer >>

Vaknade med samma smink som igår och av att min mage talade till mig eller snarare ledde en egen kaotisk diskussion. Det var läskigt när jag förstod att de där ljuden kom från min egna mage. Men efter en stunds stilla liggande i sängen med vakna med the voice på tvn så gick jag upp och gjorde kaffe, man kan inte dricka nog med kaffe!

I morse

0 Läs mer >>

Last night

0 Läs mer >>
Pluggade hela dan igår tog en drickar paus med ena sambon. Gick upp till vakna med The voice imorse och gjorde kaffe och åt en morot innan Elina kom över vid halv 10 och vi drog oss till skolan för att plugga ännu mer. Nu har jag tre saker kvar att göra men jag är så trött på att sitta vid denna dator! Jag vill ut och springa av mig!

I found the bunny me ...

0 Läs mer >>

Tänkte bara att det kunde vara kul att veta att jag har instagram där jag är ganska mycket aktivare på för tillfället och postar bilder nästan varje dag, och om nån vill kika in heter jag: @idanathalies

Här är ett litet smakprov:

Tjohoo

0 Läs mer >>

Är så trött på att sitta och fundera på hur jag ska få ihop det här projektet hela tiden och alla andra arbeten... Vill ut springa och vara fri, fast ändå inte vill bara ha lite längre tid...

Bilden är från; throughalboseyes Tumblr

Set me free, let me r...

0 Läs mer >>

Kan man inte sova stannar man uppe och fördriver tiden med nått istället, som att rita å måla.

We paint out our live...

0 Läs mer >>
'cause your ego is bigger than my as!

Jag kan vara precis s...

0 Läs mer >>

Mösspåtagning

0 Läs mer >>
Jag tror vädret hört vad jag vill ha för denna dag bjöd på sol och bad som en äkta sommar dag!
Medan vi sola och bada hade några andra dyk lektion med torrdräckt och underställ... tror att vi hade det lite bättre i de 23 grader varma vädret.

En torsdag i maj...

0 Läs mer >>
Igår var jag och Elina och hälsade på hemma hos Helene, riktigt mysigt.
Vi hälsade på alla fåren och jag hittade en riktig favorit, fluffiga Bärit som var svart och så lammen såklart, så söta. Slutade med att vi stannade hela dagen och både fikade och blev bjudna på mat. Riktigt trevligt var det.
Helene visade att fåret döskalle kunde sjunga...
(eller mima till hennes fina sång haha)

När jag blir stor ska...

0 Läs mer >>

Honestly, I acted mor...

0 Läs mer >>
De här blir ett bildligt inlägg om gårdagens bal, firandet av vår tid tillsammans.
HEy
Kiss Kiss Bang Bang, Goodbye!

En sista dans

0 Läs mer >>

Tog en joggingrunda nyss för att rensa huvet från skit, gick sådär. Börjat kolla på SOA igen från säsong tre där jag slutade sist och usch så bra den serien är! Annars har de inte hänt mycket idag, har knappt orkat gå upp. Prövade lite kläder här om dan efter att ha följt med Sofia in till Sundsvall för att hitta student klänning, hon hittade en jättefin.

Sliten brud!

0 Läs mer >>

Gillas inte när man ligger i sängen och kollar morgontv och det blir svart på skärmen. Ne då blir jag arg. Kan man gå på Coop då eller har de strömavbrott där me så kort grejen inte funkar.. Jag är arg.

Strömavbrott

0 Läs mer >>

Ojojoj sjukt skum lördag, skulle inte ens festa och sen slutade det med att hela jag vart svart sminkad inför maskerad som hölls i vår och grannarnas lägenhet. De var bara sjukt skum kväll, vet inte riktigt om den var bra... Mer bara, vad hände egentligen och var det bara det. Två par skor försvann innan dem blev upphittade. Bada gjorde vi i vårt badkar, Elina, Pelle, jag och så Sofie. Sen gick vi till flottagårn' och gjorde... nått. Vet att jag var dum och arg igår, minns att jag skrek i telefon men varför vet jag inte. Sen hem, väcka Sofia för att vi glömt nycklar, laga mat, face timea tills han somna å så försöka sova själv. Vakna upp på söndagen vid ett och gå på coop me Lisa å Elina, prata om igår. Fundera över gårdagen och äta lite flingor sen ut och gå med Fia, gick bra trots att häl senan verkar vara inflammerad och gör sjukt ont om jag suttit still och sen ska resa mig och gå. Aj. Kollade på film; the three of life' fatta inte handlingen eller sammanhanget så bra, men estetiskt sett en sjukt cool film att titta på med bra ljud. Så om ni ser den, se den som om ni var på en konst utställning och förvänta er ingen film som typ en drama, och se till att ha bra och högt ljud annars försvinner själva cool effekten.

Lördag