0 Läs mer >>
Åh så trevligt, fick mig en promenad i snön för att möta Elina vid tåget, härligt att ha henne tillbaka! Så fick jag en present också både i form av att Elina kom hem och att hon hade med sig en väldigt fin Ren ring från London till mig. Mycket fina kläder hade hon köpt också så jag blev väldigt sugen på en tripp dit jag med.

En tidig julklapp

0 Läs mer >>
Vi ska springa längs iskalla vatten, skratta och gråta. Vi ska lägga oss ned i snön och titta upp mot stjärnorna som lyser. Månen är dold av molnen. Vi ser inget längre, en storm av snö blåser bort sikten och vi tappar bort varandras händer. I kylan står vi ensamma och fryser, en av oss står kvar och väntar medan den andra försöker hitta hem. Ingen av oss vet vad den andre vill, ingen av oss vet vad vi egentligen gör. Stormen fortsätter och inget kommer bli löst fören den lugnar sig och sikten klarnar. Men jag vet att det är kallt där, ensam i stormen. Man behöver värmen från någons hand men alla händer är inte varma. Snö gör en kall men också glad.

En tanke om snö

0 Läs mer >>

 

Dem första snöflingorna kom i natt...
Två nätter i rad nu har jag legat vaken med ångest och grina, jag skyller för enkelhetens skull bara på samma sak när ni undrar. Men de är så mycket mer som gör att det som håller på nu blir ännu jobbigare. Om ni visste hur jag tänker, skulle ni förstå? Om jag somnar gör jag det med tv:n på och lampan tänd för annars blir det så mörkt och tyst att jag tänker ännu mer och över analyserar allt som går.
...dem första snöflingorna föll och än så länge ligger dem kvar.

 

 

 

En känsla

0 Läs mer >>

 

Towards green winters

0 Läs mer >>
Ändrade färginställningarna på tvn så allt blev lite extremare så nu ligger jag uppochned och kollar på när nicke Berg sjunger för barn på tvn bra musik och alla har neon färger, man kan få svartvitt också coolt!

En annorlunda grej ma...

0 Läs mer >>
Kände för att göra en liten Jimi Hendrix special för att han e så grym och för att han har så härlig stil!
Hey Joe (grym video);
Purple haze;

En hyllning

0 Läs mer >>

 

The Weekend is here a...

0 Läs mer >>
Danske flød fra hans mund. Han var bare dejligere til hvert sekund, og min mund var som et stort smil hele tiden, hvad han sagde, ikke havde spillet nogen rolle, han sagde det på dansk. Sandelig, han var gammel, men med den stemme, gammel mand, dansk. Tja hvad kan jeg sige, at jeg er forelsket i et sprog, og så vil han bare snakke, rart han var. Havde han været lidt yngre, havde jeg ikke frigjort hans hånd.

Där stod han med sin ...

0 Läs mer >>

Stark och fri det är ...

0 Läs mer >>
hej idag har jag hjälpt grannar och sambo att äta bulldeg, fina bullar gjorde dem. Nu är det verkligen juligt här med saffrans doft och rött och så var de något mer som jag glömt. Jag hade en super mysig fika/retard stund med Elina idag. Snart tar Sofia upp sin hund, kul. Den här dagen var bra. Nu ska jag se på fullt hus eller skins... jag kan inte bestämma mig... Jag måste plugga men de är inte kul. Den här texten är ungefär lika osamanhängande som mitt svenska tal är än så länge... Så God natt ha det bra.

Osamanhängande

0 Läs mer >>

Vi har i alla fall julpyntat lite med mina julkulor och en massa röda ljus i fönstret :)

 

RÖTT RÖTT RÖTT <3

0 Läs mer >>

Ja inte undra på hur dåligt dagens ungdomar mår när de känns som man jobbar hårdare än dem som har arbeten, då tar det i alla fall slut när dem kommer hem. Men nu sitter vi här, 2 religionsarbeten som man ska tänka och fundera och skriva bra häften om, 2 engelska arbeten, ett på 6 sidor om ett helt eget ämne man ska fundera och tänka efter på, praktiskt kem prov på profilen, svenska nationella tal, projekt arbete som ligger och trycker och så har vi matte proven ett innan och ett efter jullovet, så usa häftet man ska läsa på om brand å kem och sen skriva om en organisation. Sen har man ju ett privat liv på sidan om också med vänner att bry sig om och saker som händer som man inte förstår. Sen finns ju de där av den andra sorten, pojkar som förvirrar en, pojkar som får en att må dåligt och så män som får en att bli riktigt jävla arg. Sen har man ju en familj också som man ska försöka hålla sams med och höra av sig till, även om man tycker det kan komma lite oftare från det hållet ibland. Bildprojekt på G oxå, Jimi Hendrix i olja. Ja och sen är man så jävla trött efter skoldagen att man somnar först på bordet och sen på rummet för att blir väckt av grannen som vill plugga och sen ska jag inte tala om räkningar man ska betala och så middag man ska laga. Nej mycket är det just nu. Sen mår jag ständigt illa oxå som inte gör saken bättre och efter strömavbrottet igår natt har internet slutat fungera! Kan ingen fin bara komma och kramas med mig och laga lasagne och äta mackor med ost i sängen och mysa tillsammans och sitta å peppa en när man pluggar, vart finns det sådana.

Elina frågade vad jag önskade mig i julklapp idag, ett liv tack, blev mitt svar... Tur att hon finns som uppmuntrare ibland den där flickan, tack för chokladen ;) it Will be a good payback at that my friend!

Undra på hur dagens u...

0 Läs mer >>


Så många ord som inte kommer ut. Det finns för mycket funderingar, för mycket vilja. Jag blir tom, jag blir stum för inget verkar logiskt. Jag köpte ett koncept som du i hemlighet betalade, lurad eller dum är det ens äkta alternativ, men det är så det känns. Det är så enkelt att hitta någon annan att klä av sig, känna någon annans skinn, låta någon annan smeka ens kropp men de är att öppna sin själ, berätta om rädslor, tankar, hopp och drömmar som verkligen är att vara naken. Det är svårare att hitta någon att våga dela det med.

En bild

0 Läs mer >>

Idag har jag inte gjort något alls, utom att avsluta kvällen med filmmys hos Madelene. En skräckis och så avsluta med en barn skräckis :) Perfeckt. Nu ligger jag hemma och kollar på "Till det som är vackert" av Lisa Langseth. Hämsk film, jag har alltid tyckt om Samuel Fröler sedan han var med i "skärgårdsdoktorn" som jag kollade på när jag var liten, men efter den här filmen så blir jag bara så arg på rollen han spelar.

Sådär tryggt och vack...

0 Läs mer >>

Åh vad fin kvällen blev igår på fina Elinas 18års dag. Det blev först mys hemma hos oss med vin, chips och jag har aldrig... Nya folk med och sen blev det utgång på memento där vi träffade Viktor och hans vän, roligt! Hade riktigt kul!

Utgång

0 Läs mer >>
vhs filmer man såg om och om igen, kasettband som man lyssnade på tills man kunde sagorna utantill och cd skivor som man köppte i affären, de är tider vi minns, tider vi saknar lite grann ibland.
Minns ni Fredagarna då man förväntansfullt kom hem efter skolan, då man väntade på att middagen skulle vara över så man äntligen kunde gå tillsammans till video affären där man stod och valde sån där vhs film att hyra och sen få plocka sin påse med godis och till sist sitta hela familjen i soffan och se på en mysig film.

NOSTALGI