0 Läs mer >>

Jag hatar dig hatar dig för att se allt som påminner om dig hatar dig ännu mer för att jag varje morgon när jag öppnar garderoben ser ett paket, ett paket som jag skulle ge till dig men som jag är för trött för att slänga för trött för att flytta på som jag nu får se varje morgon, jag hatar att jag inte kan sluta gå in på din instagram fast jag slutat följa feed, jag hatar att du gjorde det så jävla enkelt för dig, jag hatar att det sista du sa var en massa saker som du inte menade för i så fall så skulle jag inte hata så mycket, jag hatar att jag inte kan styra över vad jag drömmer eller tänker på innan jag somnar dem nätterna jag ens orkar försöka somna för dem flesta ligger jag vaken och kollar på serier för att slippa behöva aktivera hjärnan i nuet så att de enda den gör är att tänka på allt som har med dig att göra. Jag hatar hur jag behövde ljuga för din mamma, inte kunna titta henne i ögonen och säga att jag mådde jätte bra medan jag hela morgonen hoppats att hon inte skulle vara där för det skulle betyda att jag skulle behöva tänka på dig... Jag hatar å ljuga. Jag hatar att på min bästaste väns 70års fest bli på så dåligt humör för att alla skulle fråga om dig och behöva svara så dumt när han själv frågade, behöva svara att du inte ens sagt det till mig i person. Jag hatar mig själv för att efter alla övertalningar av mig själv att aldrig tro på nått för att de alltid slutar åt helvete för mig ändå och tusen gånger sagt till mig själv att han skulle tröttna och inte orka med för att jag är som jag är ändå trots allt det började tro på att du faktiskt tyckte om mig. Åt helvete med det! Åt helvete vad jag trodde du betydde mer!

Jag vill se klart, ja...

0 Läs mer >>

Ibland behövs det bara någon som kan hålla om en, jag hade behövt nån här ikväll, jag skulle vilja haft dig här. Bara vara här och bry dig, jag hade behövt dig här för att berätta om allt som händer allt jag ville berätta.

Sometimes..

0 Läs mer >>

Vad ska jag säga de finns så mycket man kan säga men efter så lång tid efter allt efter att ha fått mig att lita på dig och tro på dig så tror du att de räcker med att avsluta det utan att ens träffa mig att sitta ner och ens försöka... You made me believe and then you slowly broke me down!

Dehärärminpapperskorg...

0 Läs mer >>
Jag vet inte, jag har väntat på de så jag var ändå beredd mentalt men man kan aldrig ta det bra när det väl kommer. Ena sekunden tänker jag att jag bara vi slå och skrika, men jag orkar inte. å andra sidan så tror jag att det ändå inte var bra som det var för det vet jag, kommer fortfarande tro då och då att det har med någon annan att göra, nån annan brud.. eller efter att vi slutade vara som vanligt med varandra efter den där händelsen som mitt huvud intygar mig så mycket att det är. Men jag är mest arg på mig själv som vanligt, jag lovade att inte tro på att någon tyckte om mig så mycket och sa att jag aldrig skulle låta mig tro på det, men jag gjorde det. Ena sekunden vill jag bara kasta de där halsbandet i ditt ansikte å skrika att jag hatar dig, men de vore inte sant. Jag vill tappa den där jävla presenten från fönstret å se den spricka när den landar. Varför lät du det gå ett helt år om inte mer och varför ringde du mig mitt i natten från semestern å sa saker som jag inte velat höra... Men vi skiter i de nu jag orkar inte, jag tror jag älskade honom men om det var kärlek eller vänskap vet jag fan inte än, men vilket som är det ju ett avstånd han ber om och det är de som gör ont.

2012-11-05

0 Läs mer >>

Lika rädd för att möta dig, som för att förlora! Du drar fram så mycket gammalt i mig. Du kommer återigen tillbaka och du pratar om storhet och vackra planer, jag avundas din låga efter allt du varit med om. Jag tror på dig och är glad för din skull, att du kan brinna så mycket och fortfarande skratta som ett barn. Men du ser sliten ut. Din hållning och ditt sätt är så förändrat, jag kände knappt igen dig, men blicken i dina ögon och skrattet påminner mig om allt som var en gång. Du ber mig förlåta och jag inser först nu att du kommit så långt med dig själv... jag tror du insett att du betytt mer än du tror för många och därför förstått att du sårat. Jag förundras ditt sätt att fortfarande kunna prata om allt med en sån storsinthet och jag är så lycklig för allt du berättar om, hur du vill ändras och hur du vet att du kan. Du ska bli något stort en dag. Du har det finaste hjärtat jag någonsin mött!

Världen tar så hårt p...