0 Läs mer >>
Okej lillalady.tumblr.com är namnet på nya bloggen klicka på bilden för att komma dit.

Följ mig gärna :) och kommentera, säg vad ni tycker om den här eller den nya är bättre :)
hoppas ni gillart! <3

Moving out!

2 Läs mer >>

Har funderat ett tag på nu att byta och börja "blogga" på tumblr istället. Så tänkte att jag eventuellt skulle pröva på det ett tag nu, funkar det bra kanske jag byter helt och hållet annars kommer jag väll tillbaka hit. Får se hur det blir... <3

...Funderingar...

0 Läs mer >>
(via Piccsy)
så mycket som jag gillar ugglor är det dags att det kommer upp en bild på bloggen en riktigt fin en också.

Uggle kärlek!

2 Läs mer >>
Nu är äntligen julstämningen här :)
jag och Cornelia gjorde marsipanfigurer som vi doppade i choklad och så slog vi in paket och snart ska Mikaela komma hem så jag sitter och väntar på att äntligen få dricka te och äta julmacka (knäckebröd med julskinka).
Men nu... kl 01.04 ska jag äta julskinks macka och te med hela familjen samlad för första gången på länge <3

JULSTÄMNING <3

0 Läs mer >>

thoughts...

1 Läs mer >>
Som jag längtat efter att komma hem till familjen, till systern, till stan och julstämningen. Men ändå känns det redan som om jag längtar härifrån. Jag hatar den där känslan när det visar sig att saker du längtat efter inte ger dig den känslan du trodde du skulle få, när det inte blir som du tänkt dig. Visst är det skönt att komma hem, men det känns inte hemma. Vart tog julstämningen vägen, den som skulle möta mig i dörren, den fanns aldrig där.

Vart tog den vägen...

0 Läs mer >>

 

 

Ibland känner jag för att slänga ur mig hela min livshistoria för någon helt okänd person bara för att bli av med den så att jag kan glömma bort den och aldrig någonsin behöva tynga ner någon jag känner med den. Det finns så många som betytt mer än vad dem någonsin kommer att förstå. Att jag kunde åka hem till er på julaftonskvällen och sitta i er soffan och se på tv utan att behöva förklara ett ord. Att ni ringde och lånade en bil mitt i natten för min skull fick mig att förstå att det betydde, ni fick mig att skratta med ett par juiceflaskor på mc donalds när jag egentligen borde lagt mig ner på golvet och slutat andas. Du behöver inte ha gjort något speciellt, bara att du lyssnade hjälpte. Det är så många som inte vet hur mycket det faktiskt betydde bara att de satt bredvid mig höll min hand eller gav mig en klapp på huvudet. Även om det inte är dem jag umgås med mycket eller om det är det så hjälper det mig. Det finns så många som jag vill ska veta att dem faktiskt fått mig att orka bry mig försöka på nytt. Läs inte och tro att det inte inkluderar dig, för känner du mig så är jag säker på att jag även menar dig. Något som för dig inte betyder mycket alls kan ha gjort det för mig.

<3

0 Läs mer >>

Varför börjar man att...

0 Läs mer >>

 

I feel it in my tummy, my heart, my head, my legs, my arms and even my fingers are going crazy.
You are making me wild.

True story!

0 Läs mer >>
Kan inte sova, jag ligger i sängen och fryser och längtar hem, fast vill ändå vara kvar av någon anledning... dumma pojkar. Har hur som helst INGEN lust alls att stiga upp klockan sex imorgon för att åka buss ut i skogen och frysa hela dagen.
Däremot en bra sak är att det blivit en ny månad och jag har fått mitt studiebidrag. som en viss person talade om för mig att jag skulle vara tvungen att använda till sprit... de vankas julfest, Ja snart är det jul bara 23 dagar kvar, så dags att planera in en innan det blir lov :) Nu ska jag i alla fall försöka sova, god natt.

Så sant!