0 Läs mer >>

I no longer feel that strong continuous sadness that used to rest in me.

There always is a way

0 Läs mer >>

Jag kan inte sova, kan inte sova så sött som du. Nej trött var jag så Elina gick hem vid 23 nån gång men nu är jag pigg... are och kan inte sova.. Men om tre dagar så är det kryssning...! Härligt!

Tänk dans!

0 Läs mer >>
Sitter i sängen och tittar på tv, finns inte så mycket annat att göra här för tillfället. Är taggad på kryssningen som är alldeles snart, dvs. på onsdag, Härligt och sen får jag komma hem till fina sthlm och en ny lägenhet, får se hur det blir med att komma in, hoppas att någon med extra nycklar är hemma då jag kommer eftersom min mor är med syskonen i london när jag kommer hem. Ska äntligen få träffa en fin skit också <3 och så får jag träffa lillasyster, Kerstin och Arne. Hur bra låter inte det. Sen så har hjälmarna kommit och jag tror att student mössorna är ganska nära nu vilket jag ser fram emot. Här kommer i alla fall en fin låt! enjoy life!

Friska viljor

0 Läs mer >>

Förut idag var jag inte arg, då köpte jag mini cupcakes som jag mina sambosar och Elina fikade med kaffe och så spela vi Chicago å jag fick till och med säga Chicago och lyckas med den då jag hade kåk på tre ess och två kungar och de var första gången någon sagt det av dem gånger vi spela, så jag var glad fast jag inte vann.

Jag fick säga Chicago

0 Läs mer >>

Skulle sätta upp tavlor idag. Först gick det bra, sen gick de skitdåligt. Tapet ludret lossna. Nu är jag arg, och så måste jag ligga och titta på en trasig tapet, jätte arg är jag nu! :€
Så arg är jag att jag lägger ut två jätte arg bilder som inte ens är så fina!

Arg som en biff

0 Läs mer >>
Konsten att somna till Vakna! med The voice, jag tror inte att det kommer fungera eftersom jag redan är hungrig, och dessutom är det för intressant att lyssna på dem. Man ska inte vara vaken hela natten men ibland går det inte att stänga ögonen, finns för mycket att fundera över. Tur att det är en ledig måndag i alla fall. Men jag har faktiskt kommit fram till en ny bild idé under natten som jag måste försöka få i verket, för i huvudet är den skit snygg i alla fall. Ja, sova var det ju, men de går ju inge bra fortfarande, kan dem inte starta ett somna till the voice också, där dem är grymt tråkiga istället och spelar seg sov musik, de vore något!

The beauty of fall as...

0 Läs mer >>

För att vi skulle kun...

0 Läs mer >>

I'd kiss you if I cou...

0 Läs mer >>

Pelles Toa nr2

0 Läs mer >>

Jag talar om dig som ...

2 Läs mer >>
så läckert!

För att de är en sång...

0 Läs mer >>
Natur lektionen ^
Seriösa lektioner idag, varför åkte jag ens in till skolan... var det för att få ett häfte på naturen och låta vår söta lärare glida in på sidoämnen om orelevanta saker eller var det för att inte kunna göra så mycket alls på engelskan för att den är för oseriös och fokuerar på fel saker... Kanske borde tänka på att prata engelska inför USA resan istället för att studera gramatik och översätta en text som man ändå inte går igenom för att se om alla förstår. Nej, det var för att CSN ändrat sitt bidrag så att en ända dags hemma studier skulle resultera i indraget bidrag, därför så satt jag i skolan och gjorde ingenting när jag istället skulle kunnat kliva upp lite senare pigg å glad och översätta klart engelska texten och tittat på engelska filmer som jag skulle lärt mig mer av.
MEN DET VAR JU LITE KUL I ALLA FALL, tro det eller ej men här uppe är en för lång helg inte alltid en fördel.
Lite nya smycken inköpta under fredagens strapatser, ett hårsmycke och... kroppssmycke?
som jag oförvånat råkade pajja när jag skulle lyfta upp Geten för en sång, haha men som tur var så gick det att laga riktigt enkelt. Ingen skada skedd och lika glad var jag hela dagen ändå.
Gladare blev jag när jag kom hem och sofie kom in med ett grönt brev från posten som innehöll denna fina chokladask med en massa goda tryfflar från min snälla mamma.

Today was a happy-fac...

0 Läs mer >>

Jag vill ha sommar, shorts å sol

Rosa e fint

0 Läs mer >>

Lång helg har det varit, känns det som åkte längdskidor med sambosarna, gick ju helt okej. En fredag på stan med Elina, Sofia och fikan i Sundsvall var riktigt härlig. Efter en hel dag med... Ingenting speciellt och Sofia så blev det en öl, massa pannacotta och film. Har vart en trevlig vecka och kommer förhoppnings vis fortsätta lika bra! Promenad imorgon och sen plugg.

23:23+1

0 Läs mer >>
Mysig dag idag.
Först milkshake med Elina på dan och dr P.. nånting på film och sen på kvällen gjorde jag panacotta med Sofia å kolla på filip å fredrik :D men nu ringer de.
Hörs Hej!

Bananacontact - the e...

0 Läs mer >>

Hade trots gårdagens.. Vilda kväll en grymt fin morgon. Vakna av att solen lyser in genom fönstret och frostkristallerna på rutan som gör att de lyser så jävla härligt, och värmde!!! Jaha på med brillorna och njut med en kopp te och drömma sig bort till... mm små Italienska öar/ Thailand, åh utomlands. Blunda å njut! Precis vad jag gör, varför inte njuta när man kan.
Sen fick jag ta itu med fläkten som blåser in Kalluft, de funka sådär... Mpste nog köpa silver tejp och go vild på skiten som gör mitt rum till ett kylskåp! Gillar nya möbleringen i mitt rum i alla fall mysigt, mitt glada humör gjorde att jag råkade köpa lite kinderägg idag oxå ;) hihi happiness!

 

Att drömma sig bort.....