0 Läs mer >>
Tog med kameran ut häromdagen...
för att du finns
för att ni är så grym
för att det är platsen vi alltid kommer minnas
för att vi aldrig ska bli vuxna
för att vi alltid kommer ligga på samma nivå
och så...
för att du är the one and HOLY, såklart!

För att du kollar bak...

0 Läs mer >>

Blue

0 Läs mer >>
Nä hur funkar det här egentligen, förstår inte så mycket men vet att det inte är bra ialla fall...
De blir inte rätt ens när du gör rätt, det blir rätt fast på fel vis vilket är sämre än fel eller nått, Jag vet inte.
Jag kanske trott för mycket på det, men vem vet. Kan knappt sova på nätterna längre, inte här, inte med en tom lägenhet, inte ensam... Jag tänker för mycket på allt när jag inte går på hel-speed som under dagarna, när jag kommer hem till de här finns det alldeles för lite distraktion för att hålla huvudet tomt.

Om vi var fåglar... s...

0 Läs mer >>

What makes you happy? from Jon Rawlinson on Vimeo.

What makes you happy....

0 Läs mer >>

Vad har hänt här på senaste tiden då, ja vi har fått studentmössorna som typ inte passade så bra alls, så lite sur vart man... men va gör de hur ofta ska jag ha den, de var ju kul att få den :) Sen parta vi i helgen kul trevlig fredag och lite mycket dricka kanske, när matilda kommer upp dagen efter med en stripp inspelning på en... Men va gör väll de, mycket ska man pröva på så man kan hitta rätt yrke nu när man snart tar studenten. Blev inget på lördagen för min del och sen har de inte vart min bästa helg heller, de går lite trögt med de mesta känns det som... Men de finns en dag imorgon också. Smile people, smile!
Så ska vi betygsätta helgen efter fredag så blir det; 3 brända mackor... Jag gjorde dem själv idag vilket bidrog lite extra till betyget ;D

image description image description

 

De blev lite svartare...

0 Läs mer >>

I.like.you.very.much. Come.show.me.you.feel.the.same. Cause'.I.have.hard.time.believe.what.people.just.say.

Crybaby bitch, hate t...

0 Läs mer >>

För att de känns ibla...

0 Läs mer >>

Nä nu är det inte långt kvar, på tåget i Sundsvall med Sofia och alldeles snart hemma i vår lägenhet, glädje! Å ikväll kommer trean... Haha ;) soffipoffi!
Nu kör vi, några månader till sen är de slut på den här leken :/// Men först och störst så blir det USA för hela slanten!

Snart är de slut på d...

0 Läs mer >>

Har tänkt på det länge, verkligen tänkt. Försökt att förstå men när allt känns som bäst så vänder det så fort att de känns som en tvärnit i högersväng. Du har ändrat så mycket på allt som jag tänkt men jag fortsätter vänta på klarheten, för jag tror att den kommer, jag tror att den väntar och jag går med försiktiga steg.

Tågfärder ger en tänk...

0 Läs mer >>

Så här går det när man vill fixa med bilder utan att bli störd och låter lillsyrran leka med håret... Jag ska bara kamma topparna! Nu vet jag vart jag ska fixa student frisyren, tur att du finns lillan <3

 

För att du är den fin...

0 Läs mer >>

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is...

- Lars Winnerbäck - Kom Änglar

 

Aj...

0 Läs mer >>

Snön smälter medan kylan flyttar in. Jag har så svårt för att få ut mina ord till dig.

Jag har en bestående ...

2 Läs mer >>

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

varför bli sur över att folk delar det på facebook, för att vi inte visste vem det var innan och nu vet. Det var ju det som var meningen att sprida hans namn och då är det väl de minsta man kan göra ändå att försöka sprida det. Här är ett inlägg för dem!

Det är till för att s...

0 Läs mer >>

Förutom en del av gårdagen hade jag faktiskt trevligt, träffade Sofia på stan och gick runt lite, hittade en tröja sen åt vi köttbullar och fikade! Mycket bra :D

Haha gammal bild på oss!

Såfia

0 Läs mer >>

Nä istället för att skriva ett A4 om vad de är kan man förkorta det till att i princip allt känns värdelöst för tillfället..
Trött, less och irriterad. Saknar hur de var att bli lysande glad av ett hej och att inte känna sig så värdelös.

 

Måndag

0 Läs mer >>

Som att stå i regnet och titta in i värmen, som att vara nära men ändå så långt bort. Du kändes närmre när du inte var hos mig, klumpen i halsen växer. Ibland hoppas man att något extremt ska hända så att man kan sluta tänka på annat. Ändå är det nu jag äntligen kan sluta sakna men du är längre bort än någonsin. Jag har ingen ro att bara vara när det känns så ihåligt.

Jag såg dem förvandlas till svarta, tårfyllda, glaskulor, med ett vackert och livligt skratt

Children say it is li...