0 Läs mer >>

Okej kommer nog bli tyst här i 3veckor typ för jag drar till Canada och USA med bästaste aware 09, grymt! Är så taggad men ändå nervös och allt på samma gång. Nu har vi just startat bussen till Arlanda även fast planet inte lyfter förens halv 10 imorgon... Sen kör vi på! Har vart på stan och gjort bus med Sofia idag och packat allt det sista och nu är de försent om vi glömt något men passet är ialla fall med! Kanske kommer nått inlägg imorgon men nu så ska jag tagga :)

Nu drar vi!

0 Läs mer >>
Tror jag fuckar upp med flit ibland utan att riktigt tänka på det, för att jag tror att jag inte kan bättre eller inte är värd bättre. känns som att jag tror att saker kommer skita sig och blir rädd så jag strular till dem själv, så jag slipper känna att det var någon annan som strula till det och kan säga att det var mitt eget fel. Det känns inte lika hårt när man själv strular till det än om någon annan skulle göra det, för då kan jag bara lägga det i högen. Jag måste lugna ner mig själv, sluta vara så intensiv hela tiden med allt.

ABCDEFGH

1 Läs mer >>
Jag tror lite för mycket på att skratt hjälper allt ibland, men jag tror att de oftast känns lite bättre med skratt en dålig dag. Jag finns här för dig i alla fall och det vet du vare sig du vill skratta, gråta eller bara prata... om vad som helst, men det hoppas jag du vet att jag alltid gjort och kommer fortsätta med. Jag vet att en teckning inte hjälper, men den är för att jag bryr mig :) och det tror jag du vet. Du får grina men jag kommer vara där för att få dig att skratta efteråt.

11-04-2012

0 Läs mer >>

Asså jag hatar å resa när de e halv kallt ute. Man måste ha jacka och hoodie och så blir de varmt när man stressar fram med feta väskor och remmar över axlarna, man svettas och blir ännu mer stressad för att man svettas, sen blir man osäker om man gått till rätt spår fast man kolla tavlan sjukt jävla noga och har man tur får man sitta själv men annars så hamnar man bredvid nån som antingen stinker eller så har den musik i dåliga lurar som oftast läcker ut skit musik, och tur nu att det inte var jag men nu var de nån stackare som inte hann av och fast bistron ropa ut de till chauffören så åker vi vidare, taskigt... Nä men de är ju bättre än att åka buss i alla fall men ibland är de bara för drygt. Man ska resa på sommaren, underkläder och en tunn klänning, nästan naken, perfekt!

Ska vi ta flyget till...

0 Läs mer >>
click to se bigger picture
Art by: herakut

Come darkness save me...

0 Läs mer >>
I ACT LIKE I DON'T CARE, BUT DEEP IN MY HEART, I WISH YOU KNEW THAT I'M FALLING APART WITHOUT YOU.

summer

0 Läs mer >>
SO, WHEN PEOPLE PLAY GAMES AND ARE FULL OFF SHIT...
...PLAY THE ROLE AND BE THE BADDEST BITCH!

TRUST NO PLAYER, FEAR...

0 Läs mer >>

Fight the fight, play...

0 Läs mer >>
ursäkta min bloggtorka men min iphone ville icke sammarbeta under min blogg bombardering i helgen och slutade lägga upp ingläggen så nu får jag väll ta igen det, för det har hänt en hel del. Vi hade handbolls turnering där jag lekte paparazzi och syster och släktingar var uppe i helgen för att hämta hem mig och innan dess så var det en liten party/grill vecka.

Sometimes we just don...

0 Läs mer >>

image description

De flyter på men ingen vet hur länge, hjulen rullar på och jag skulle kunna åka vidare tills tiden tog slut, förbi blå himlar och röda hus. Allt känns så lätt så man tror gårdagen var en dröm. Ingen vet när tiden tar slut, ingen vet hur länge vi får leva. Ska vi lägga ned vår tysta strid, jag har gjort det med så många, som vart så mycket värre, för jag vet att de bara kväver min egen tid men med dig känns det svårt. Vi kan gå sakta för jag vill förlåta, vill ej vara långsint och jag brukar inte va de men med dig är de så svårt att förlåta. Minns den tiden med skräck och ilska, tyngden i mig som kvävde min röst. Jag har kommit över mitt själv hat men de skadade så mycket kan jag förlåta dig, de gånger jag undrar vad jag gjorde fel om jag borde gjort annorlunda. De fanns de gånger jag ringde, de gånger jag la på direkt och andra gånger då jag lyssnade på rösten som svara men var för feg och la på luren i örat på bruden som svara. De var så många gånger jag var så nära men jag söp in din ondska och gick med dit hat som sakta blev mitt. Tro det eller ej jag är på bra humör idag men för att hålla humöret uppe skriver jag av mina tankar här och lämnar dem för stunden. Jag har kommit på en sak, de måste låta konstigt ibland när jag skriver, för jag har som en egen melodi i huvet som gör att texten låter bra när jag skriver... Lyssna på Timbuktu nu när jag skriver kanske låter bättre om man lyssnar på han samtidigt eller på Petter!

 

image description

Sweet mothet of dawn

0 Läs mer >>

Uppstigning kl 06:00
Bil till fränsta och leka paparazzi på handbolls turneringen, blir övertaggad av att sitta och titta på men kul var det alla som var där, träffa Annie oxå som kommit hem brun. Sen hem igen och se på redovisningar sen påsklunch och slut på dagen! Hem med Kerstin, Arne och Mikaela. Överraskning med till Cornelia i väskan och lite klänningar att sy upp. Kommer bli trevligt att fira mormor och kanske träffa fin <3
Bilder kommer sen när jag kommer hem.

On My way home!

0 Läs mer >>

High heels, high hopes or something like it...

image description image description

 

Every weekend, every ...

0 Läs mer >>

Denna helg blev det grillning igen, två dagar med Lisa, Elina och Sofia på vår balkong. Mysigt.

image description image description

 

Vår kanske...

0 Läs mer >>

En trevlig helg har det varit och lång som började redan på torsdag. Dykarna kom hem och Elina kom hit och hälsade på äntligen, sen kväll blev de och Gud va vi skratta. Jag och Sofia åkte in till Sundsvall en dag för att ha något att göra, skulle inte köpa något alls men jag hittade två klänningar, en beige och en blå som var så fina till i sommar. Och jag är så himla sommar taggad!! Sen på kvällen hade vi mys och grillade med grymt god hemmagjord marinad, åh!

Walking down the stre...