0 Läs mer >>
En gång älskade jag dig

Du, känns som tiotuse...

0 Läs mer >>
It breaks me down...

Can you sense my feel...

0 Läs mer >>
okey, you and me just ain't seem to happen right now, 'cause boy you seem to have a big lack of interest...
...or I just don't get ya.

O-kay

0 Läs mer >>
Usch vet inte vad jag ska skriva om, för jag vet inte vad jag gör egentligen och jag får inte någon reda på allt som cirkulerar i mitt huvud... Helgen var... fest, skulle bara ta ett glas men slutade i badkaret och med ett nytt hack i knät. Igår bakade jag kakor och kollade på scrubs med Elina och en liten hund som var på besök. Sen hälsade vi på en massa supare, ny upplevelse att vara nykter en lördag när resten av folket inte är det.
Kvällen avslutades fint med vattenpipa och Elina på besök.
Idag har jag inte gjort mycket alls gått från säng till säng för att kolla på olika filmer och serier och pratat i telefon med en massa hemifrån, tagit ett bad. Humöret är bara segt, trött och jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag vill.

Please come sleep nex...

0 Läs mer >>

Jag saknar dig både mindre och mer och om du letar efter nån som går att lita på, nån som går att ändra på, som säger mitt på ljusan dag att jag är lycklig med dig, då letar du efter nåt annat än det här. Du är nog den som oftast får mig att le men lika ofta får du mina ögon att tåras. Jag har mardrömmar om dig och mig, då det känns som att allt bara vart på låtsas. Innan jag kände dig mådde jag sämst fast ibland kan jag tycka att det känns ännu sämre nu

 

Ni säger jag förtjänar något mer men då undrar jag vilken del av mig de är ni ser, Jag känner oron i magen och sorgen i blicken. Jag vill inte såra dig, jag vill inte mista dig, jag står här och längtar efter att få känna din famn men jag tror inte att du längtar efter min, jag tror inte på att de blir du och jag. Därför känns det så fel att glömma alla andra att inte gå till dem som med öppna armar ber mig falla, dem tar emot mig då. Men jag känner i magen och jag känner i blicken, tänk om jag sårade dig. Jag orkar inte samma sak igen, jag hatar andras tårar som är på grund av mig, det gör mig illa, bara tanken på att såra dig, men jag kan bli lycklig ett tag, om än bara för en dag. För just nu får du mig att kännas som ett andrahands val men han får mig att lysa som solen en sommar dag, fast jag vet att han bara finns för kort, kanske det är värt att få känna mig stark, jag vill bara känna värmen av en famn, för kort eller för långt det är inte tiden jag räknar det är lyckan i min kropp. Och jag vill va lycklig nu.

Jag tar ett bloss och...

0 Läs mer >>
Visst blir jag glad men...
Det kan verka så lätt och enkelt för er att säga, men det är svårare för mig än vad ni tror

Oväntat

0 Läs mer >>
Det är vad jag är van vid så jag alltid gjort, att se folk komma och sedan försvinna innan ljuset gått upp de är så jag levt, för att kunna glömma, gå vidare och dränka känslor som funnits. Men du försvinner inte och jag kan inget annat.

Jag vet inget annat.....

0 Läs mer >>

Du gör mig illa när du säger att du tycker om mig, för om du gör de vad är problemet...
Jag vet inte om sanningen skulle skada, men om du inte vill ha mig så finns det inget att säga.
Du säger att de inte är en ärlig chans sen säger du att du vill vara med mig, hur ska jag veta vad det betyder hur ska jag förstå...

Då finns inte längre ...

0 Läs mer >>

Everything to...

0 Läs mer >>

Du snurrar allt tio varv för mycket för att jag ska förstå
antingen är du bara dum och jag borde låta dig gå eller så menar du exakt vad du säger och du säger så för att du e för rädd för att tro på nått. Men hur ska jag veta vad jag ska gå, när ena vägen är med dig och den är osäker att följa medan andra vägen är min och den kommer jag åtminstonde alltid kunna stå på, även om jag vet att besöken som kommer där alltid har sin egen väg men det är okej för jag har min väg kvar då...

Confusing mind games

0 Läs mer >>
Cykeltur med Winsvold sen såg jag ut såhär och blåmärken på höften och händerna.
Men det var rätt så kul innan jag landade och efteråt när jag fick en glass :)

Nu gick de lite galet...

0 Läs mer >>

You and me baby ain't...

0 Läs mer >>
Jag är trasig, Cykelexperiment är ingen bra idé! Slutade med att Kristoffer köpte mig en glass och bandagerade mina knän.. Sen blev de vattenpipa och en öl med Sofie och Tess!

Vi har en vattenpipa ...

0 Läs mer >>
Jag vill ha en liten kompis
(En fin, robust vovve att sitta och prata med, gosa, pussa, leka med, lita på & gå långa promenader med,
Vakna brevid i sängen av läskiga pussar i ansiktet, bli väckt för att gå på kisspromenader)
Sitter i sängen och ser på TV. Det är nått program på ettan med Dregen, kul och intressant. Pratade med mamma idag och lite snabbt kom hon på att nämna att de ska separera en sak jag trott ska ske i ca sex år, men de var ju ändå en lite halv chock att de faktiskt ska göra det. Dagen har varit underbar, började med profil kl 9 på morgonen och drog igång med praktik nästan direkt bara en kort teori genomgång, riktigt kul!
Sen var de hem och ringa en massa samtal och öppna brev från mormor, ett långt fint brev och ett par vantar. Jag ska ringa och tacka henne imorgon då det skulle kommit fram på min namnsdag (Ida). Men nu ska jag laga middag, Kyckling och klyftpotatis. Ha det gott!

What a beautiful day....

0 Läs mer >>
(bild: min egen)
Men det blir till att vara hemma och plugga Internationella perspektiv, vilket flyter på ganska bra faktiskt :)
hoppas att de fortsätter så för då lär jag vara klar snart och då blir Frank glad, och jag!
Önskar er alla en underbar dag!

Today I don´t feel li...

0 Läs mer >>

Il etait une fois - Benjamin Lacombe By BCWALL from B&C on Vimeo.

Bed time stories...