0 Läs mer >>
Vad häneder nu då... vi har festat i två dagar det är söndag och vi har ledig måndag resten av terminen och inga fler fester planerade innan student kryssningen...
Hur ska det gå, blir att lägga upp lite festbilder nu då innan jag ska fortsätta med min sega söndags syssla, dvs. se på film, sega och... vänta på att det ska hända nått!
Kuul kväll var det!

Black and white tema ...

0 Läs mer >>
Blev ju äntligen klar med mitt bildprojekt på esteten härom dagen, en jimi Hendrix målning som till sist och efter några missar blev helt okej ändå tycker jag, ungefär såhär blev det, helt ok...!?

Jimi Hendrix

0 Läs mer >>

Jack Daniels, Jim beam & Jose cuervo the only men to trust!
And the story is true ;)
Tonight we fill our bodies with good flavored drinks and prepare for tomorrow's big black and white night ;)

 

Direkt blogg från Pel...

0 Läs mer >>

Next time I come home, we build a hut under the table where we can lie down and dream away, hide from the outside world among the tales about beautiful fairies.

The perfect age of fr...

2 Läs mer >>
Var försvann alla dagarna, när blev jag så stor. Man har en bild av hur allt kommer att bli men det blir aldrig som den bilden. Man har tankar och förhoppningar om hur framtiden kommer att se ut och om hur saker är, man ser fram emot allt det där, men när man väl kommer dit inser man vad det är man har längtat efter och en del är ju så jävla kul men fan vad mycket jobbigare allt var än man trodde att det skulle vara. De där man sett fram emot inser man har en hel baksida som är väldigt annorlunda än vad det sett ut som, man inser att det ligger hårt jobb bakom alla vackra leenden och en hel del svårigheter. Man förstår varför dem alltid sa till en att ta vara på åren i grundskolan. Jävlar så mycket kul gymnasieåren kommit med, men en hel del slit har det varit, och en hel del har vart riktigt svårt och ledsamt. Jag längtar inte tillbaks men jag önskar ibland att allt varit så lätt som man trodde då. Att man inte hade så många val och all man inte behövde tänka efter så mycket.

Fan så fort tiden går...

0 Läs mer >>
Var ute i Lördags och prövade på kameran igen, hittade ett fotoprogram nyss och han fixa litegrann men fin blev dem lilla Sofia och Dogge.

Were livin' in a worl...

0 Läs mer >>
Känner du dig trygg nu när du ser dessa vackra framtida ambulans/brandmän/hundförare eller liknande ;)
Tror att jag var på nattövning i Torsdags och blev riktigt trött efter timmar av pulsande i snön med bår och med karta och kompass. Riktigt roligt var det, men att gå i snö upp till midjan och pulsa är inte direkt det lättaste man kan göra. Hundpatrull hade vi med oss också med fina hundar. Byggde tält och busade, skotta upp en himmla massa snö för att få upp militär tälten gjorde vi också. Jobbigt men kul var det och jag kan lova att man blev trött och sliten. Dagen efter kännde jag mig mör som en bankad fläskfilé ska jag säga er. Kylan klarade man av så länge man rörde på sig, men det var riktigt kallt där ibland. Hamnade i en bra grupp gjorde jag oxå, så bara bra var det. Kameran hade jag med mig, blev en hel del fina bilder på dagen, lite surt bara sen i tältet när det blev en massa imma på glaset hela tiden. Men de finns fler dagar och fler övningar att fixa till fler kort på och sen så kommer det att bli något fint av det. En bild tänkte jag i alla fall bjuda på men oredigerad får den bli för jag måste fixa med foto program nu när jag har en ny data så har man ju tappat bort allt sån där. Men snart så...

We are the ones who g...

0 Läs mer >>
Har hittat nya grymma låtar med Mofeta och Jerre, skiit bra, härliga låtar som gjorde en på gott humör när vi sprang runt i lägenheten och gjorde oss i ordning med smink, dricka, smycken och glittriga tröjor.
Mofeta & Jerre – Vad gör du med han
Mofeta & Jerre – När orden inte räcker till

Helgens lyssnat på...

0 Läs mer >>

Every day and every night, we have the fun and we se the light! It means we have fun and party a lot!! Älskar mina fina flickor Sofia och sofie <3

Love tonight

0 Läs mer >>
Jaha så var man här igen då.
De är skönt att vara tillbaka i TP och träffa alla som man kommer sakna så mycket när vi slutar, vilket man tänker rätt mycket på, att vi ska sluta alltså. Nog för att jag är aningen trött på att bo här och inte ha tillgång till allt man saknar hemma, men gud så man kommer sakna alla människor, friheten att inte behöva planera att träffa vännerna utan bara kan springa in till dem. Jag längtar till sommaren och till värmen, att få komma utomlands och känna mig fri. Jag hatar allt som man måste göra nu för tiden, allt man måste tänka på. Jag tycker inte om att känna mig fast och bunden till något, att ha måsten. Känner mig trött och förvirrad, tror jag ägnar för mycket tid åt fel saker, sånt som jag skulle klarat mig så bra utan och som ändå bara får en att känna sig dålig.

Insignificant to you....

0 Läs mer >>
Vad har jag gjort idag(onsdag)?
Jag har sett på skins, flera avsnitt av full house, druckit ett flertal koppar te och slutligen gjort choklad.
Jag lagade pasta och gjorde en lyckad ny påhittad sås också.
Tisdagen spenderade jag kvällen åt ett besök hos mina fina släktingar som bjöd på riktigt god middag och champagne, sen intervjuvade jag om barndomen medan vi lyssnade på jazz, mysigt och intressant.

2 dagar kvar

0 Läs mer >>

Fyra dagar bara :'(
En glad tjej blev just väldigt, väldigt purken!

Meeeeeeeeeen ! :€

0 Läs mer >>

...ja de sa hon till mig, tyckte jag var värt en rubrik! Jag har ju inte haft en dator på ett tag nu och därför blir det lite struligt att få inläggen med bilder och text på ett fint sätt och därför blir det inte lika fint och lika bra uppdatering, men det ska det bli bättring på nu för fjanten har köpt sig en dator idag klockan åtta, Tack å bock!

 

Elina såg en tant som...

0 Läs mer >>

Startade dagen med att göra mig iordning med Elina och åkte sedan för att möta upp Sofia innan vi begav oss ut mot södertälje och sen vidare till dit vi skulle.

Men planerna ändrades lite där ute så tolv slaget firades i en taxi med Sofia och tur var det väll att det var hon så vi gjorde de bästa av det iallafall, champagnen öppnades på tåget och fyrverkerier fanns det gott om så de var väll bra ändå haha, kom hem vid 3-4 och fick mer champagne av mamma och pratade mig själv till sömns i hennes säng^^. Dagen efter vaknade vi först kl 12 innan vi orkade oss upp och åt brunch hemma i köket.

Sen blev det vidare för film och mys tills vi vaknade(vaknade å vaknade hade knappt sovit på hela natten) vid 8 eller nått av larmet och jag kände mig mer död än levande på vägen hem. Men inte vila nej in i duschen frächa upp sig, ta en mandarin till frulle sen möta Elina på centralen, där fick jag pusta ut och käka riktigt god baguette och en espresso för att vakna och fint sällskap i form av Elina <3 sen hem och möta mamma, Kerstin & Cornelia och ut på café och införskaffning av nytt fodral till iphonen... härligt nytt år de! Men sliten är ett ord som kan beskriva mig just nu. Hoppas på att kunna införskaffa mig en dator snArt också, riktigt snart för det här är inte kul...

 

Nya året