0 Läs mer >>

Efter att ha kollat igenom SOA säsong 4 för tredje gången, lyssnat på 1 avsnitt alexosigges pod, och ett antal TSKNASavsnitt har jag fortfarande inte somnat och ger upp, tycker synd om mig själv och äter därför sockerkaka till frukost samtidigt som jag målar naglarna i brist på annan sysselsättning och nu orkar jag inte längre försöka somna... Är det de man kallar sömnproblem? Dessutom har jag hunnit måla varenda kalendersida från juni till oktober... Vet också att bilderna suger men de gör internet med så deså!

De var längesen

0 Läs mer >>

Glömde jag kanske ber...

0 Läs mer >>

Jag har en ny bil på G! Titta så fint det skulle vara med min vackra lilla rumpa på de där sätet och mina händer på ratten och foten på gasen!

En blå nr 2 tack!

0 Läs mer >>

Nu är jag riktigt less på de här. Har vart nere allt för länge för att de ska vara bra och jag behöver en riktig uppåt månad så att de kan kännas bra nån gång igen. Jag är slut, trött på allt och orkar fan inte ett skit. Inget går bra och allt känns bara fel, verkligen precis allt. Känns som att inget riktigt får mig glad längre än just för stunden, i några minuter... Sen är de så jävla svart igen. Inte ens de som för några månader sedan fått mig att studsa av lycka känns lika bra.

Jag orkar inte studsa...

0 Läs mer >>
men jag lider bara av ett starkt behov att uttrycka mina känslor och tankar...

Jag skulle kunna miss...

0 Läs mer >>
Lately I've done nothing much at all, xcept that I've worked for three weeks at a preschool and partying with nice ppl. okey so here you get it in photos
Ja, jag var ju och hälsade på hos far min för första gången efter flytten, för att rota lite i mina lådor och hitta lite kläder och framförallt mina termotofflor <3 det blev mycket soffhäng och en kräftkväll med massa champagne den helgen i alla fall.
 
Jag har även varit med Fia på grönan massa gånger och sett bl.a. den svenska björnstammen och The Hives, vi festade några helger där, en kväll med fina å hans "grabbar" + en portabel  tattoostudio som ledde till två MYCKET VACKRA impuls tatueringar av en aningen påverkad tatuerare... Precis som de ska va!
 
Elina har vart på besök och vi var hemma hos Sofia och hade en riktigt mys filmkväll och lite "soffsurfing". Dagen efter åkte jag och Elina tillbaks till stan och gick i affärer tills det blev kväll och vi åt en finmiddag (plankstek å cider) på Drottninghof med Sofia, Lisa och Carro. Kvällen fortsatte med en utgång på mitt nya favvo ställe. Nästa morgon blev det en riktig superfrukost med allt som kan behövas och så åkte vi och hälsade på Lisa och kolla lite film innan jag drog hem och sa hejdå till Elina som flyttade till London på Tisdagen.
 
Efter det har jag inte gjort mycket mer än att se film med Sofia och myst med fina och... såklart skypeat som satan med Elina! Jo juste det var kanelbullensdag igår och jag och storasyster bakade fina bullar mmhm.
 

and some days in Octo...