0 Läs mer >>
Eller nästan i alla fall, men nu är internet beställt så vi får hoppas att det kommer snart. Lånar Sofies data så länge :D btw. Så provade jag att rita en liten skiss på Sofias hund idag, blev rätt så okej tycker jag :)

Tillfälligt avbrott.....

0 Läs mer >>
Jag är sjuk :( snorar, nyser och hostar i ett dessutom har mitt finger fått nån infektion så de är lika fett som min tumme, känns inte alls bra! jag vill hem å kramas och pussas!
Å så vill jag på krogen men våran budget sviker oss så de blir nog att ta några cider här hemma ialla fall!

sjukligt bra!

0 Läs mer >>
Nä nu måste jag fan somna så jag orkar upp imorrn och praktisera forslivräddning!

cold water.

0 Läs mer >>
'
Efter en... torpshammars helg, med massa folk, balkong mornar, inredning och fina stunder så ska jag ta och krypa ner i min säng och sova tills lovet tar slut och jag ska kliva upp till väckarklocka och inta skolan som trea... känner mig alldeles för liten. Vi slår på stort och börjar med forslivräddning. Sista dagen på lovet ägnades med fina vänner, vatten pipa och en massa film.

Tomorrow never ends.....

0 Läs mer >>
(via: Wild love)

You are my sweetest d...

0 Läs mer >>
Fan vi måste skaffa riktigt internet snart. Känner mig bara seg och otaggad till de mesta just nu... intar sängläge och tänker ligga där tills jag blir dragen ur den... vilket kommer ske alldeles för snart om jag känner dessa människor rätt <3

otaggad!

0 Läs mer >>

You say...

0 Läs mer >>
Äntligen fått upp allt skit ur lådorna, men väggarna kommer förbli tomma tills jag fått tag på en slagborr... jag ogillar betong. Annars har jag inte hunnit med mycket utom de enda man gör här i torpshammar... Ja kvällen igår slutade ju lika normalt som de brukar göra... jag satt i badet medans Sofie och Herman satt utanför och drack vin... normalt... Men har vart grymt kul att träffa alla människor man blir så glad av att se dem alla, kära treor, för tro de eller ej men de är treor vi är! Har vart här i typ tre dagar men de känns som en vecka, har hunnit träffa så många och de har vart så kul <3 sitter just nu och lyssnar på musik med sofia. Kan visa lite bilder på rummet senare

Torpshammar...

0 Läs mer >>
Grymt begåvad man dehär!

Jimi Hendrix in my he...

0 Läs mer >>
Har ägnat de senaste tre dagarna åt att tänka att jag borde packa och nu tog jag äntligen tag i det och så tog de typ bara... okej de tog sex timmar inräknat att jag fika, kolla på tv, kolla bloggar, facebooka och omsorgsfullt byta musik typ en gång i kvarten... haha.
Men nu är jag i alla fall klar, och vet i fan vad jag ska göra, men en kaffe vore inte fel och sätta på musik och springa omkring och hoppa av mig lite... Jag lider nämligen av en ständigtg återkommande överenergi när jag är på bra humör, så den måste jag få ut genom att springa omkring i min lägenhet, dricka kaffe & lyssna på musik
Nu är det iallafall inte långt kvar tills jag ska flytta in i min nya lägenhet med mina hoomiesar. kommer bli awesome. Men måste säga att vi inte fixat internet dit än så de kommer kanske ta några dagar för uppdatering men finns ju iofs internet lite överallt så de blir nog inga problem :) 
Ha en underbar dag, för det ska jag ha!

Äntligen färdig packa...

0 Läs mer >>
jag är så jävla trött, jag behöver en riktig jävla torps helg göra bort mig rejält, flyga högt och falla hårt!

Time to drink triple,...

0 Läs mer >>

so... what exactly ar...

0 Läs mer >>



sometimes...

0 Läs mer >>

Din blick, din glädje, din galenskap, din värme, ditt sätt...

Min fina fina vän

Du är gåtan i mitt li...

0 Läs mer >>

 

Träffade en gammal vän...

Det finns inga ord so...

0 Läs mer >>

God mat, massa champagne och fin present hos Marie idag, spelade sthlmsspelet tills klockan var runt tolv och t-banan slutat gå, nattbuss hem ikväll igen, fast fick ju sällskap så de gjorde inte så mycket. Nu är jag hemma och ska snart sova, men jag tänker på igår…

Tisdagen var Underbar! Var så glad hela dagen, överenergi så in i helvete, jag kunde inte sluta skratta med Cornelia, vi skrattade mer än jag gjort på länge och det tog bara inte slut.

Inte ens sent på kvällen, då jag åkte till dig (i alla fall…) vi låg och pratade till sent på natten. En massa om dig och lite annat. Jag tycker om att ligga och lyssna, jag tycker om din röst, din lukt och… fan, jag lovade mig själv att inte börja tycka om dig på riktigt men jag tror att jag gör det, fast jag vill inte, vill inte ha något fint jag kan förlora. Jag tänkte på det idag... du är det, fin alltså.

Jag tycker du är fin