0 Läs mer >>

 

...Om två dagar blir jag 17, tvivlar på att jag kommer känna någon skillnad…

·
Råkade se matte boken ligga i ett hörn i rummet och påminna mig om att jag faktiskt skulle öppnat den under lovet och pluggat igen det jag missat, men jag är inte så bra på sådant.

Det var ett år sedan jag flyttade och började gymnasiet.

 

Det har hänt så mycket, det har fått mig att tänka…
Jag saknar min hemstad, min lillasyster
Jag vill inte lämna livet där uppe, men det är komplicerat.

 

Med tanke på det som hänt och att mina tre närmsta vänner inte pratar med mig pga det som hände mellan min dåvarande pojkvän och mig så vet jag inte om jag kommer orka.
Självklart ska jag inte ge upp allt bara för att dem inte pratar med mig, men frågan är om det kommer att vara lika kul.
Kommer jag orka allt snack, jag är trött på snack, bittra blickar och folk som sviker. Men ska jag ge upp allt för det, dessutom har jag andra vänner där uppe som jag bryr mig om.
·
Var ute och gick med Sussie och hon sa ungefär som alla andra sagt; visst var det fel men vi är dina vänner och vi förlåter dig och accepterar att du är människa och kan göra fel precis som vi.
·
förutom dem jag litade mest på och som stod mig närmst där uppe, varför. Jag kan förstå att hans syster fortfarande är arg och kallar mig slyna, men när inte ens hon förstår varför de andra är arga så hur ska jag då förstå?
·
Hur som helst ska jag sluta älta gammalt nu, snart fyller jag år för i helvete.

...but I'm not a child anymore, Later <3

I Wanna Curl Up Like ...

0 Läs mer >>
Förhelvetes Jävla helvete!
Orkar inte mer, så jävla dött allt känns
Jag orkar inte mer, fan allt går åt helvete. Försvinner du nu också så försvinner jag.
Det har vart skit mellan oss flera gånger, vi har inte pratat på evigheter men jag vet att de skulle blivit bättre, hur fan kan du då bara försvinna.
så nära du ändå kändes för mig ett tag... hur kan man bara glömma
Hade du ens tänkt berätta?!
Nä det hade du inte tänkt... såklart jävla idiot jag är. för jag betyder inte ett skit för dig längre. Jag vet.
men jag kan inte glömma hur nära vi var. jag fan blir av med allt på samma gång oxå.
jag kan fan inte andas jag hatar denna värld!
Jag gråter, jag gråter för dig.. men till vilken nytta...
Jag tror du var en av de få personer jag verkligen älskat.
därför höll jag dig på avstånd, för jag visste innerst inne, som alltid tas det jag älskar ifrån mig.
Jag ska aldrig mer älska.

suck my dick

0 Läs mer >>
Alldeles ensam hemma en mörk kväll som denna, som tur var visar de "Girl, interrupted"  på 4an som jag velat se ett tag  nu :D tur det.
Men hur kan man översätta "Girl, interrupted" till "Stulna år" det låter inte alls lika bra ju. Hur som helst ska jag seAlldeles ensam hemma en mörk kväll som denna, som tur var visar de "Girl, interrupted"  på 4an som jag velat se ett tag  nu :D tur det.
Alldeles ensam hemma en mörk kväll som denna, som tur var visar de "Girl, interrupted"  på tvn som jag velat se ett tag  nu :D tur det för i det här vädret kan man inte mycket annat än att hålla sig inne.
Men hur kan man översätta "Girl, interrupted" till "Stulna år" det låter inte alls lika bra ju. Hur som helst ska jag se den nu, hoppas den e så bra som jag fått för mig.

Rainy night <3

0 Läs mer >>

Count on Me

0 Läs mer >>
Var igår inne med mamma och syskonen i varenda inredningsbutik som finns bara för att leta saker till nya landstället (som just nu är väldigt tomt)  utan att hitta ett enda fynd, så gick och tog en glass istället.
Tur nog var väll det för idag när jag tänkte ta lite glass så såg det inte så jätte gott ut... det måste vara något fel på frysen...

Sommar

0 Läs mer >>
Har haft fullt upp ett tag, vart ut och seglat med mormor, gått på stan...
Var iväg till norrköping och hade det super mys hos min härligaste boorken i helgen.
vi kollade på rally och chillade galet!
Sedan tog jag tåget hem och nästa morgon tog jag bussen till landstället för att sola och bada med mamma, mormor och syskonen :) underbart!
Det härligaste med landet är att få ta cykeln med Cornelia till den lilla affären på landet och känna friheten storma i sista nerförsbacken, innan vi går och doppar fötterna i vattnet vid båt bryggan intill, den känslan är underbar!
Har haft fullt upp ett tag, vart ut och seglat med mormor, gått på stan...
Äntligen blev äntligen resan till Norrköping och min Boorken av!
Hade inte bokat någon sittplats så jag fick sätta mig på det halvskitigt kupé golvet med min blå väska som armstöd, runtom mig var det proppat av människor som luktade av svett och parfymer i en härlig blandning.
En liten flicka i orange klänning gick förbi, efter tredje varvet började människorna runtom lägga märke till att något var fel då hon suckade och frågade efter sin mamma, men som vi är i vårt samhälle så tänker vi alltid någon annan hjälper väll till. Vi är passiva och väntar på att någon annan ska ta initiativet, och efter det fjärde varvet kom jag faktiskt på mig själv och tänkte "nä, nästa gång hon kommer förbi ska jag fråga om hon vill ha hjälp" men då kom äntligen mamman och frågade efter henne så jag hann aldrig, men jag bestämde mig i alla fall för att inte vara den där passiva människan längre som bara väntar på att "någon annan" ska göra det, nä för i fortsättningen ska jag vara den som gör det!
Vi hade det i alla fall super mys hela helgen och kollade på rally och chillade galet!
Sedan tog jag tåget hem och nästa morgon tog jag bussen till landstället för att sola och bada med mamma, mormor och syskonen :) underbart!
Det härligaste med landet är att få ta cykeln med Cornelia till den lilla affären på landet och känna friheten storma i håret längs sista nerförsbacken, innan vi går och doppar fötterna i vattnet vid båt bryggan intill, den känslan är underbar!

Känslan av frihet

0 Läs mer >>
Idag promenerade jag längs norr mälarstrand och vi tog en glass i den stekande solen, sedan gick jag förbi H&M för att köpa ett par skit snygga shorts, men då har de dem inte!!! :( så det blev ett sött linne och ett skärp istället :)
Efter det fortsatte jag hem för lunch på balkongen innan jag bokade resa till Norrköping och underbaraste Boorken<3 Åker dit på fredag, GUD vad jag saknat min Köttbulle kompis <3
Nu sitter jag på balkongen med syster och dricker chai-te, från att vi nyss kommit hem från en annan balkong där vi firat... ja vad vi firade vet jag inte men vi gjorde det med jordgubbar och champagne i alla fall, haha
Detta är vad jag kallar en utmärkt dag!
Fast jag vågar inte sitta på balkongen längre för det flög FLADDERMÖSS precis ovanför mitt huvud!!!
HJÄLP VA LÄSKIGT, Jag lovar snart kommer de störta i mitt huvud så jag går in haha, OCH STÄNGER DÖRREN!!!

Härligt, härligt <3

0 Läs mer >>

Summer doesn't give much time left to computers. Unfortunately, I could not enjoy the beautiful weather yesterday when I spent the whole day indoors between bed and a bucket because of a migraine and there was not a glimpse of headache pills. The only thing I had for lunch and dinner was a bottle of water that I had to force in me.

Happily I feel a lot better today just a little bit weak and some stomach pain from the cramps I had, but no need for whining. I will go outside now to the rest of my family and other friends.

See you soon, or a rainy day!

Back on track