0 Läs mer >>

För jag vet inte varför men jag tycker om dig så sjukt mycket ! Som aldrig förr.

Varför

0 Läs mer >>

BEAUTIFUL

0 Läs mer >>

Nationaldagen och jag känner att de spelar ingen roll vad jag gör, vet ändå hur det blir. Bortsett från det var det grillning nere på udden idag, trevligt och kul sen har jag väll bara legat hemma och kollat på film och tv, kommer inte på nått annat att göra och är ingen fart i någon annan heller. Bestämde mig i alla fall för att inte bo borta under sommarn, för helt ärligt vill jag inte och sen skulle jag inte kunna arbeta med de som fanns heller om jag tänker efter. Jag skulle bryta ihop. Men sen så tänker jag att det var jävligt dumt gjort ändå, för att inte ha ett jobb under sommarn vore skit! Jag blir så djävulskt kluven när det kommer till såna här val. Jag hatar att välja tror alltid att jag valt fel och ångrar mig och velar hela tiden. Hur som helst får jag hoppas att jag hittar nått när jag kommer hem! Ha en bra dag :)

Du gamla, du fria

0 Läs mer >>

Muhms, Predator med Elina och kolla på Schwarzeneggers armar. Typ vad man hunnit med idag, nä vi var ju och köpte pizza oxå. Innan dess låg jag bara still i sängen och kolla bumbibjörnarna, kulkul!

Arnold schwarzenegger...

0 Läs mer >>

80-tals fest i förrgår och starta brandlarmet... Igår var det träslaget vi fick 14 mot 78 typ... Vi var för full som vanligt men kul var det sen blev det regnigt och blött. Vi träffade gamla treor och så sprang vi omkring i Ånge. Kul morgon men trött är man.

123

0 Läs mer >>

Elina var här för det var sex ljuva sex på tvn, Elina är alltid här när de är sex program på tvn, nästan varje dag snart ja menar fråga Olle å hon e här, för nån dag sen var de om brudar som jobba med telefonsex Grr då var hon oxå här och Annie steppa förbi senast fråga Olle var på... Jag vet inte men jag tror mitt rum håller på att få en sorts stämpel för de e alltid sex tv på nu för tiden. Shit, asså snart kommer alla vara här när de är sex tv. Snart kommer folk börja ha sex i mitt rum, i min säng!! Då drar jag och då är de dem som satt mig i situationen som måste låta mig bo där. Så Elina du vet vad som hänt när jag flyttar in och då får du acceptera det.

Hur dom helst jag drack mjölk och kolla på tv med Elina som åt mina djungelvrål, det var ok för jag fick en hel choklad som hon inte tyckte om, fast de hade vart ok i alla fall.

Nämnde jag att Elina ...

0 Läs mer >>

Aha så om jag inte vart själv nu..
Jag är själv och har just gjort klart en Pp presentation som skall in imorgon.
Ska ju på möte kl 2 dårå. Ah med självaste bossen dårå, Kjell asså. Hade ju möte idag men vi kände ju båda att de behövdes mer tid för att avgöra en så pass stor grej dårå. Så de blir ju att dra sig till hans Office dårå, å kolla leget me bossen lixom, kan ju hända att man får en förhöjning dårå men de hänger ju lite på mig dårå, på hur mycket arbete ja la ner idag dårå som har betydelse å så.
Nä men måste kila, så tjadårå flirt på er!

Tänk dig